Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

cop
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος βραδινές ώρες χθες (30-06-2018) στην Εγνατία Οδό οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δε συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Τελικά το όχημα σταθμεύθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης και ο οδηγός παρά την αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου, εντοπίστηκαν τέσσερις 4 αλλοδαποί, εκ των οποίων 3 ανήλικοι. Οι αλλοδαποί στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ως τελικό προορισμό τις πόλεις της Θεσσαλονίκη και της Αθήνας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: http://seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης