Άμφισσα: Την Πέμπτη το πρωί η απολογία του κρεοπώλη που σκότωσε τη 13χρονη τσιγγάνα

Άμφισσα: Την Πέμπτη το πρωί η απολογία του κρεοπώλη που σκότωσε τη 13χρονη τσιγγάνα

Ο 34χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή και του εισαγγελέα και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί

lam12
Ο 34χρονος κρεοπώλης που πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη Ρομά στην Άμφισσα πέρασε σήμερα το μεσημέρι , την πόρτα ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 10 το πρωί.

Αργά χτες το απόγευμα, ο κ. Μαντούβαλος βρήκε τον 34χρονο στην Γκιώνα , ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του και τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το 13χρονο κορίτσι, αλλά τυφλώθηκε από την οργή, τα αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών στις επιχειρήσεις του, για τις οποίες θεωρούσε υπαίτιους τους Ρομά.

Ο γνωστός ποινικολόγος συζήτησε μαζί του και κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντούβαλο , ο οποίος μίλησε στο protothema.gr ο 34χρονος είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει το κορίτσι.

«Μετά από συνεννόηση και άριστη συνεργασία που είχα με τις αστυνομικές αρχές, θεώρησα ότι παρά τους κινδύνους και την ψυχική ταλαιπωρία που είχε ο άνθρωπος αυτός, έπρεπε να τον συμβουλέψω να παραδοθεί στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Όποιος κάνει μια άδικη πράξη πρέπει να λογοδοτεί και όχι να κρύβεται. Έτσι , λοιπόν ανέβηκα στο βουνό μαζί με τους συνεργάτες μου, παρόλο που είχε δύσβατους δρόμους , καταφέραμε να τον πλησιάσουμε , να του μιλήσουμε και του δώσαμε να καταλάβει πως ήταν μια άτυχη στιγμή που σκοτώθηκε ένα παιδί.

Είδα έναν άνθρωπο συντετριμμένο, έναν άνθρωπο πιεσμένο που ούτε για αστείο δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί , είναι κι ο ίδιος τραυματισμένος θανάσιμα και ήθελε να παραδοθεί κι ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές . Έχει παραδοθεί πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης όπου είναι η μόνη αρμόδια για να τον τιμωρήσει και θα τον τιμωρήσει» λέει στο protothema.gr κ. Πέτρος Μαντούβαλος.

Κλείσιμο
Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο 34χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη Ρομά στην Άμφισσα.

Περίπου στις 10:00 χτες το βράδυ με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και του δικηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου ο 34χρονος πέρασε την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και παραδόθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης