Πάτρα: Οδηγός φορτηγού υποστηρίζει πως απειλήθηκε με όπλο για να μεταφέρει μετανάστες

bybgyibzkh5af80f989e324

 Yπέβαλλε μήνυση κατ΄ αγνώστων, σύμφωνα με την οποία, αλλοδαπός τον εξύβρισε και τον απείλησε 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε οδηγός φορτηγού, ο οποίος υποστηρίζει ότι απειλήθηκε με όπλο από αλλοδαπό, μέσα στο λιμάνι της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας, χθες το απόγευμα Έλληνας οδηγός φορτηγού υπέβαλλε μήνυση κατ΄ αγνώστων, σύμφωνα με την οποία, αλλοδαπός τον εξύβρισε και τον απείλησε με τη χρήση όπλου, ενώ βρισκόταν εντός της καμπίνας του, κατά τη διάρκεια της ζύγισης του οχήματος του στην πλάστιγγα του νότιου Λιμένα Πατρών, προκειμένου να τον αφήσει να βάλει μετανάστες εντός του φορτίου προπορευόμενου οχήματος, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό και από Λιμενικούς. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το Λιμεναρχείο, ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γιατί τους κρατάνε

Αφήστε τους να φύγουν!!!!

παπαγερμανος

ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΜΠΟΛΥΜΠΟΛΙΝΤΙΖΜΟΣ !ΕΚΘΑΜΒΩΘΗΚΑ ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ Κ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΕΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ;;;;;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΑΠΟΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ;;;;

....

Δεν υπάρχει πια κανένας σεβασμός στους ντόπιους κατοίκους αυτής της χώρας. Αν αυτό δεν αλλάξει γρήγορα δεν υπάρχει μέλλον για τον τόπο και τον Ελληνισμό.

Αναρχοσύντροφος

Κτίσαμε το τελευταίο σοβιέτ των βαλκανίων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης