Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Ο άτυχος γιατρός πήγε για τάμα και σκοτώθηκε σε γκρεμό

Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Ο άτυχος γιατρός πήγε για τάμα και σκοτώθηκε σε γκρεμό

Ο αναισθησιολόγος Γιώργος Καραντινός πήγε να κάνει τάμα για το παιδί του - Παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό 8 μέτρων

oros_giatros
Συντετριμμένος από την απώλεια της μητέρας του πριν από λίγες ημέρες ο γιατρός Γιώργος Καραντινός, πήγε στο Άγιο Όρος για να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε τάξει. Δεν ήταν η πρώτη του φορά, ενώ όλοι ήξεραν την ιδιαίτερη σχέση που είχε με το Θεό και τη θρησκεία.

Αυτό θα ήταν και το τελευταίο του ταξίδι στο Άγιο Όρος, αφού καθώς περπατούσε στα κακοτράχαλα μονοπάτια παραπάτησε και έπεσε σε χαράδρα.

giatros_kriti
giatros_kriti1
Κλείσιμο
Το σημείο που βρέθηκε ο άτυχος γιατρός

Πατέρας τριών παιδιών και ένας από τους καλύτερους γιατρούς ο 65χρονος Γιώργος Καραντινός βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους με το θάνατό του.

«Πριν 5 ημέρες είχαμε κηδέψει τη μητέρα του και μου έλεγε πόσο πολύ τον είχε συγκλονίσει αυτό το γεγονός. Μετά έφυγε και πήγε στο Άγιο Όρος μαζί με άλλους τρεις φίλους από το νοσοκομείο. Νομίζω, με έναν πολύ καλό του φίλο γιατρό και άλλους δυο νοσηλευτές. Ήθελε καιρό να πάει στο Άγιο Όρος ο Γιώργος γιατί είχε κάνει ένα τάμα για το παιδί του, νομίζω. Αυτό που μαθαίνω εγώ από τους ανθρώπους που ήταν εκεί κοντά του, είναι ότι παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε σε μια χαράδρα βάθους 8 μέτρων. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος και θα πήγαιναν οι άντρες της ΕΜΑΚ για να τον βγάλουν» λέει στο protothema.gr ένας πολύ καλός του φίλος.

Ο 65χρονος Γιώργος Καραντινός είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη.

Σοκαρισμένος από το τραγικό νέο ο τέως Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης μέσω μηνύματός του ανέφερε: « Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την αιφνίδια και τραγική απώλεια του Γιώργου Καραντινού. Του καλού φίλου και συνεργάτη , του σπουδαίου γιατρού , του προοδευτικού ανθρώπου και κοινωνικού αγωνιστή.

Ο Γιώργος Καραντινός υπηρέτησε τους Ηρακλειώτες και το Ηράκλειο από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ηρακλείου εκλεγόμενος με τη Δημοτική μας Παράταξη , αλλά και ως γιατρός στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο Γιώργος σε όλη του τη διαδρομή ξεχώρισε για το ήθος του, την ευπρεπειά του, την ανθρωπιά και τη μαχητικότητά του .

Έφυγε πρόωρα ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει ως γιατρός, ως ενεργός πολίτης αλλά και ως άνθρωπος. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια αλλά και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του, στις δύσκολες αυτές ώρες».

Ο γνωστός αναισθησιολόγος Γιώργος Καραντινός, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε σε γκρεμό στο Άγιο Όρος, επιστρέφοντας από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας. Μαζί του βρίσκονταν και κάποιοι άλλοι φίλοι του οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.

Δείτε βίντεο: Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Ο άτυχος γιατρός πήγε για τάμα και σκοτώθηκε σε γκρεμό
Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Ο άτυχος γιατρός πήγε για τάμα και σκοτώθηκε σε γκρεμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης