Επί τρεις ώρες κρατούσα το χέρι της γυναίκας του Σμηναγού, λέει ο πνευματικός του ζευγαριού
«Ο Γιώργος ήταν πάντα ένα γελαστό και χαρούμενο παιδί.Ένας πολύ καλός πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του. Τα παιδιά του 11 ετών το αγόρι και το κορίτσι 9 ετών», εξομολογείται ο πατήρ Γεώργιος
«Επί τρεις ώρες κρατούσα το χέρι της γυναίκας του Σμηναγού», εξομολογείται στο protothema.gr ο πνευματικός του ζευγαριού, της οικογένειας Μπαλταδώρου. Ο πατήρ Γεώργιος είχε παντρέψει το ζευγάρι το 2007 και μιλά για την επαφή που είχε με την χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου μετά το τραγικό συμβάν.
«Λίγο μετά τη 13.00, χθες το μεσημέρι,η σύζυγος του Γιώργου Μπαλταδώρου, Μαίρη, τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο σπίτι. Όπως η ίδια μου είπε είχε μάθει οτι είχε πέσει ένα μαχητικό. Επί τρεις ώρες της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα. Ο Γιώργος ήταν παντα ένα γελαστό και χαρούμενο παιδί.Ένας πολύ καλός πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του. Τα παιδιά του είναι 11 ετών το αγόρι και το κορίτσι 9 ετών».
Η κηδεία του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.