Άγνωστοι έκλεψαν δεκάδες κυψέλες στη Βόνιτσα

μελισσια222222

Ο μελισσοκόμος πήγε να περιποιηθεί τα μελίσσια του στην περιοχή Άγιος Νικόλαος και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει... φτερά! 

Σοκ έπαθε ένας νεαρός μελισσοκόμος, όταν πήγε να περιποιηθεί τα μελίσσια του στην περιοχή Άγιος Νικόλαος της Βόνιτσας και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει... φτερά! Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, άγνωστοι του είχαν κλέψει συνολικά 35 κυψέλες μαζί με τα σμήνη τους.

Ο 33χρονος μελισσοκόμος πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να προσδιορίσει πότε ακριβώς έγινε η κλοπή, καθώς είχε να επισκεφτεί τα μελίσσια του από τις 6 Μαρτίου. Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία για ζωοκλοπή σε βάρος αγνώστων.

*** Αλλά και από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς σε βάρος αγνώστων οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ένας 66χρονος, στις 28 Μαρτίου έδωσαν δηλητηριασμένη τροφή στον ιδιόκτητο σκύλο του στην αυλή του σπιτιού του στο Καινούριο Αγρινίου με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dias0

Η ελληνική ομάδα πήρε τα εύσημα των διοργανωτών, καθώς χρησιμοποίησε μεθόδους πρωτόγνωρες ακόμη και για κράτη με μεγάλη εμπειρία σε τέτοια περιστατικά - Η άσκηση έλαβε χώρα στην Αυστρία