Από τις 8 ως τις 13 Φεβρουαρίου, ο 17χρονος διέρρηξε μια ψησταριά και άρπαξε 250 ευρώ, αλλά την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να την διαρρήξει ξανά μαζί με τον 16χρονο
Μάνος Τσαγκαράκης
Την παράνομη δράση δυο ανήλικων Ελλήνων ηλικίας 17 και 16 χρόνων έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αφού τους «χρέωσαν» ήδη τρεις διαρρήξεις οι οποίες διαπράχθηκαν πριν από περίπου δυο μήνες σε καταστήματα στον Πύργο.
Από τις 8 ως τις 13 Φεβρουαρίου, ο 17χρονος διέρρηξε μια ψησταριά και άρπαξε 250 ευρώ, αλλά την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να την διαρρήξει ξανά μαζί με τον 16χρονο! Ο μεγαλύτερος παραβίασε ακόμη μια καφετέρια και άρπαξε 1.150 ευρώαπό την ταμειακή μηχανή και ένα συρτάρι γραφείου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, αλλά ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
*** Στην περιοχή Μπαλτούμα των Ιωαννίνων, συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Μετσόβου δύο Αλβανοί ηλικίας 44 και 32 χρόνων, οι οποίοι τρύπωσαν μέρα- μεσημέρι στο σπίτι μιας 82χρονης από την ανασφάλιστη πόρτα και έκλεψαν ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου. Οι δράστες, που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κλοπή.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.