Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην περιοχή του πολυτεχνείου.
Συγκεκριμένα η διμοιρία βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων όταν δέχθηκε την επίθεση.
Υπό τον φόβο νέων επεισοδίων, στη περιοχή αναπτύχθηκαν και άλλες διμοιρίες των ΜΑΤ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.