Φρίκη: Τέρατα φίμωσαν και έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο στην Πετρούπολη

Φρίκη: Τέρατα φίμωσαν και έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο στην Πετρούπολη

Το μωράκι γεννήθηκε ζωντανό - Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή για το βρέφος που βρήκε ρακοσυλλέκτης μέσα σε κάδο στην οδό Ρωμυλίας -Τι λέει στο protothema η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού

Φρίκη: Τέρατα φίμωσαν και έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο στην Πετρούπολη
Σοκάρει η έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για το βρέφος που βρέθηκε χθες σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη. Η νεκροψία - νεκροτομή που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία ώρα, έδειξε εγκληματική ενέργεια και ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί το αγοράκι  φιμώνοντας το με ένα κομμάτι χαρτί, λίγη ώρα μετά τη γέννηση του το βράδυ της Κυριακής. 



Κλείσιμο

Το  μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση δεν ήταν σε θέση να πουν αν το αγοράκι γεννήθηκε ζωντανό. Κάτι που διευκρίνισε σήμερα το μεσημέρι η νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού. «Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό» τονίζει στο protothema.gr η κυρία Μαριανού. 




Τέλος οι αστυνομικοί ψάχνουν τις κάμερες στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να δουν τις κινήσεις και τον άνθρωπο που πέταξε το νεογέννητο βρέφος στον κάδο. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης