Επεισόδιο προκλήθηκε βόρεια της Λήμνου, όταν οι τουρκικές Αρχές, μέσω ασυρμάτου, ζήτησαν από καπετάνιο γερμανικού ερευνητικού πλοίου να αποχωρήσει από την περιοχή.
Το πλοίο,που ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, διεξάγει έρευνες για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων βορείως της νήσου Λήμνος, όμως οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι πλέει εντός χωρικών υδάτων της Τουρκίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο καπετάνιος χάραξε πορεία με σκοπό να απομακρυνθεί από την περιοχή, όμως δέχτηκε κλήση από τις ελληνικές Αρχές να παραμείνει καθώς βρίσκεται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Στην περιοχή σπεύδει και η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Έλλη».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.