Συνεχίζουν να σκανάρουν το Αιγαίο τα τουρκικά κατασκοπευτικά CN - 235 τα οποία προέβησαν σήμερα σε 31 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.
Συνολικά στο αρχιπέλαγος πέταξαν 14 αεροσκάφη. Δέκα F- 16 (σε πέντε σχηματισμούς), δύο ελικόπτερα και τα δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN - 235. Να σημειωθεί ότι και σήμερα δύο F- 16 ήταν οπλισμένα ενώ τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν και 12 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη κινήθηκαν στο βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και όπως επισημάνθηκε από το ΓΕΕΘΑ τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.