Βέλγος φιλέλληνας έδωσε 33.000 ευρώ σε ελληνικά σχολεία για να αγοράσουν πετρέλαιο

Βέλγος φιλέλληνας έδωσε 33.000 ευρώ σε ελληνικά σχολεία για να αγοράσουν πετρέλαιο

Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΕΜΑ 104,6 - Πρόκειται για τον κ. Jimmy Jamar, υπάλληλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Την ώρα που οι μαθητές κάποιων ελληνικών σχολείων ξεπαγιάζουν μέσα στις αίθουσες εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης, ένας Βέλγος φιλέλληνας συγκεντρώνει χρήματα και τα διαθέτει για την αγορά πετρελαίου, που θα τους ζεστάνει.

Ο Βέλγος Jimmy Jamar, υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατάφερε να μαζέψει το ποσό των 33.000 ευρώ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λεβέντη, και το διέθεσε για να εφοδιαστούν τα σχολεία της βόρειας Ελλάδας με πετρέλαιο.

Ο Βέλγος δηλώνει λάτρης της χώρας μας και μάλιστα η σύζυγός του είναι Ελληνίδα. Οργάνωσε, λοιπόν, στις Βρυξέλλες, μία εκδήλωση με ελληνικό περιεχόμενο, την οποία ονομάτισε «12 ώρες για την Ελλάδα» και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν για να επιλυθούν προβλήματα που δημιουργήθηκαν ή εντάθηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η κυρία Κλημεντίνη Διακομανώλη, επικεφαλής Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη, γι' αυτή την πρωτοβουλία του Βέλγου συναδέλφου της.
ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ελλάδα , λέξη που μόνο όμορφες σκέψεις δημιουργεί

H Eλλάδα εμπνέει διαχρονικά στους αιώνες όλους τους ανθρωπιστές δημοκράτες της γής. Και αν οι ντόπιοι γραικύλοι του ψευτορωμέικου την αποστρέφονται και θέλουν την εξαφανισή της και δεν νοιάζονται αν τα παιδιά της παγώνουν υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτόν τον Βέλγο που αναπληρώνουν το κενό τους πολλαπλασίως. Εύγε καλέ μου φίλε , πατριώτη αν όχι εξ αίματος σίγουρα πνευματικά

Μεγαλοψυχία

Μεγάλη Ευγνωμοσύνη χρωστούμε στον άνθρωπο για την ευσπλαχνία του .Αυτη είναι πράξη μεγαλοψυχίας και όχι του Τσίπρα που υπερφορολογεί την μεσαία τάξη των νυκοκηρηδων Ελλήνων και όχι τους πλούσιους για να δίνει ξεροκόμματα σε άλλους Έλληνες για να αγορασει την συμπάθεια τους και την ψήφο τους

Μπάμπης Μπαμπίδης

Οι τσιπροκαμμένοι αφου λεηλάτησαν τα αποθεμετικά των ΟΤΑ δίνουν μέρισμα σε σανοφάγους. Τα σχολεία φυσικά δεν έχουν ούτε πετρέλαιο για τον βαρύ χειμώνα. Τα έφαγαν οι τσιπροκαμμένοι για το υπερπλεόνασμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης