Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρά άτομα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρά άτομα

Τα παιδιά είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους και περπατούσαν στα Κουνουπιδιανά, όταν έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο - Το κορίτσι ήταν φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης - 19χρονος από τους Αγίους Αναργύρους το 2ο θύμα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρά άτομα
Δύο νέοι άνθρωποι, μια 20χρονη κοπέλα που σπούδαζε στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ένας 19χρονος από τους Αγίους Αναργύρους, έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Πέμπτης όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο περίπου στις 6:30 τα ξημερώματα στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη Στέλλα και ο 19χρονος Ιωάννης είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά την επίσημη ενημέρωση, είναι ένας 20χρονος Γεωργιανός. Σύμφωνα με το cretapost.gr, στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος, κατά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε τους δύο φοιτητές, που περπατούσαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει. Επίσης, από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, δεν προέκυψε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όσον αφορά τα δύο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους. Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Κλείσιμο
Είχαν προειδοποιήσει για το σημείο

Συγκλονισμένος ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλης Διγαλάκης για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας και του αγοριού, για το οποίο τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν τελικά φοιτητής στο Πολυτεχνείο, μίλησε στο protothema.gr και κάνει λόγο για ένα σημείο-καρμανιόλα μπροστά από την είσοδο του ιδρύματος.

«Δυστυχώς μόλις ενημερώθηκα ότι το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος δικό μας παιδί, είναι φοιτήτρια του Πολυτεχνείου μας και δεν μπορώ να το πιστέψω από το πρωί. Το αγόρι ήταν ηλικίας 25 ετών περίπου και η κοπέλα ήταν περίπου 20 ετών φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Δυστυχώς ο δρόμος μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι πολύ επικίνδυνος, είναι μια ευθεία και τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε υποβάλλει εδώ και πολύ καιρό στις αρμόδιες υπηρεσίες αίτημα ώστε μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου να φτιαχτεί ένας κόμβος και έτσι τα αυτοκίνητα να ανακόπτουν την ταχύτητά τους αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε το μοιραίο. Έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα τροχαία στο παρελθόν και μάλιστα στο συγκεκριμένο δρόμο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης