Εφημερία χωρίς αγγειογράφο -πάλι- για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Ευαγγελισμού

Εφημερία χωρίς αγγειογράφο -πάλι- για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Ευαγγελισμού

Ο μοναδικός αγγειογράφος του νοσοκομείου βρίσκεται και πάλι εκτός λειτουργίας

Εφημερία χωρίς αγγειογράφο -πάλι- για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Ευαγγελισμού
Γενική εφημερία, αλλά χωρίς αγγειογράφο για την αντιμετώπιση των καρδιοπαθών ασθενών και συγκεκριμένα χωρίς τη δυνατότητα διενέργειας πρωτογενούς αγγειοπλαστικής στους εμφραγματίες, θα έχει μεθαύριο, Κυριακή 16 Ιουλίου, ο «Ευαγγελισμός»!
 
Ο μοναδικός αγγειογράφος του νοσοκομείου βρίσκεται και πάλι εκτός λειτουργίας: τον περασμένο Απρίλιο μια βλάβη είχε θέσει το μηχάνημα off για αρκετές ημέρες, με τους γιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής να κάνουν τους…τροχονόμους στέλνοντας τα περιστατικά σε άλλα νοσοκομεία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο έχει ήδη ενημερώσει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) ότι δεν θα μπορεί να διαχειριστεί ασθενείς με οξύ έμφραγμα την ημέρα της γενικής εφημερίας του. Συνεπώς, τα καρδιολογικά περιστατικά θα διακομίζονται σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία, και συγκεκριμένα  στο «Σισμανόγλειο» και στο «Αττικόν» όπου υπάρχει Αιμοδυναμικό Τμήμα με τον αναγκαίο εξοπλισμό και οι ασθενείς θα μπορούν να υποβληθούν  άμεσα σε αγγειοπλαστική.
 
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι ο «Ευαγγελισμός» διαθέτει ακόμη έναν αγγειογράφο, 24 ετών, (αυτός που έχει τώρα τη βλάβη είναι μόλις…14 ετών)  που είναι εκτός λειτουργίας, ενώ έχει και δεύτερο Αιμοδυναμικό τμήμα, χωρίς όμως να υπάρχει ούτε ο κατάλληλος εξοπλισμός ούτε το προσωπικό.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης