Εφημερία χωρίς αγγειογράφο -πάλι- για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Ευαγγελισμού

Εφημερία χωρίς αγγειογράφο -πάλι- για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Ευαγγελισμού

Ο μοναδικός αγγειογράφος του νοσοκομείου βρίσκεται και πάλι εκτός λειτουργίας

Γενική εφημερία, αλλά χωρίς αγγειογράφο για την αντιμετώπιση των καρδιοπαθών ασθενών και συγκεκριμένα χωρίς τη δυνατότητα διενέργειας πρωτογενούς αγγειοπλαστικής στους εμφραγματίες, θα έχει μεθαύριο, Κυριακή 16 Ιουλίου, ο «Ευαγγελισμός»!
 
Ο μοναδικός αγγειογράφος του νοσοκομείου βρίσκεται και πάλι εκτός λειτουργίας: τον περασμένο Απρίλιο μια βλάβη είχε θέσει το μηχάνημα off για αρκετές ημέρες, με τους γιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής να κάνουν τους…τροχονόμους στέλνοντας τα περιστατικά σε άλλα νοσοκομεία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο έχει ήδη ενημερώσει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) ότι δεν θα μπορεί να διαχειριστεί ασθενείς με οξύ έμφραγμα την ημέρα της γενικής εφημερίας του. Συνεπώς, τα καρδιολογικά περιστατικά θα διακομίζονται σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία, και συγκεκριμένα  στο «Σισμανόγλειο» και στο «Αττικόν» όπου υπάρχει Αιμοδυναμικό Τμήμα με τον αναγκαίο εξοπλισμό και οι ασθενείς θα μπορούν να υποβληθούν  άμεσα σε αγγειοπλαστική.
 
Σημειώνεται ότι ο «Ευαγγελισμός» διαθέτει ακόμη έναν αγγειογράφο, 24 ετών, (αυτός που έχει τώρα τη βλάβη είναι μόλις…14 ετών)  που είναι εκτός λειτουργίας, ενώ έχει και δεύτερο Αιμοδυναμικό τμήμα, χωρίς όμως να υπάρχει ούτε ο κατάλληλος εξοπλισμός ούτε το προσωπικό.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalamarakia01

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

33
kanakakis0

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.