Συζητήθηκε η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Μαρινάκη

Συζητήθηκε η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Μαρινάκη

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις ζήτησαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του υπερθεματιστή καθώς, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο, «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους»

Συζητήθηκε η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Μαρινάκη
Συζητήθηκε τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ
στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη,
με βάση το αποτέλεσμα της διαδικασίας του πλειστηριασμού από την οποία ανακηρύχθηκε ως υπερθεματιστής. Το δικαστήριο αφού άκουσε όλους τους διαδίκους επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, στη δίκη παρέμβαση άσκησαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του ΔΟΛ. Με την παρέμβασή τους ζήτησαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του υπερθεματιστή καθώς, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο, «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».

Ξεχωριστή παρέμβαση στο δικαστήριο άσκησε η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξιοσημείωτη ήταν κατά τη διάρκεια της δίκης η παρέμβαση του εκπροσώπου της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση, Γ.  Αγγελίδη, ο οποίος αναφερόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου επισήμανε ότι: «Επειδή υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης