Σοκ στην Κρήτη: Έσφαξαν και έκλεψαν δεκάδες ζώα για εκδίκηση!
Άγνωστοι μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο λίγο έξω από το Ασήμι και αφού θανάτωσαν δεκάδες αρνιά, τραυμάτισαν μερικά άλλα και στη συνέχεια έφυγαν έχοντας φορτώσει στις καρότσες των αυτοκινήτων 30 ακόμη
Μία απίστευτη υπόθεση ερευνούν εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί του Πύργου Ηρακλείου. Άγνωστα άτομα μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο λίγο έξω από το Ασήμι και αφού θανάτωσαν δεκάδες αρνιά, τραυμάτισαν μερικά άλλα και στη συνέχεια έφυγαν έχοντας φορτώσει στις καρότσες τους 30 ακόμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το θλιβερό περιστατικό διαδραματίστηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (8/3) με τους δύο ιδιοκτήτες των ζώων να βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και σύμφωνα με τα όσα είδαν κατά την αυτοψία οι αστυνομικοί, ο αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν φτάνουν τα 69. Επίσης, 17 ζώα βρέθηκαν βαριά χτυπημένα ενώ 30 έκαναν "φτερά". Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που μίλησε στο ekriti.gr "αυτό για να γίνει πρέπει να έχεις διαφορές με κάποιους", θέλοντας έτσι να πει ότι πρόκειται για μία πράξη αντεκδίκησης.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρουν μέσω των δύο ιδιοκτητών, τα άτομα με τα οποία ενδεχομένως να είχαν προσωπικές διαφορές.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.