Σε γυναίκα ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στο Ηράκλειο
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή πρόκειται για σκελετό που είναι τουλάχιστον 20 ετίας
Σε γυναίκα φαίνεται πως ανήκει τελικά ο σκελετός που εντοπίστηκε την Κυριακή κοντά στις παιδικές κατασκηνώσεις στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η εξέταση των ευρημάτων οδήγησε τους ιατροδικαστές στο συμπέρασμα πως ο σκελετός ανήκει σε νεαρή γυναίκα και όχι σε νεαρό άνδρα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση του σκελετού ερευνώντας υποθέσεις που αφορούν σε εξαφανίσεις γυναικών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή πρόκειται για σκελετό που είναι τουλάχιστον 20 ετίας !
Κλείσιμο
Όπως είχε γράψει το Cretalive πιθανολογείται πως είτε κάποιοι σκότωσαν τη γυναίκα και την έθαψαν κρατώντας καλά το μυστικό εδώ και χρόνια, είτε μπορεί να είναι και κάποιος πνιγμένος που εκβράστηκε στη θάλασσα και πιθανότατα τα έργα που είχαν γίνει πριν από χρόνια για τη διαμόρφωση του παραλιακού δρόμου της περιοχής να εντοίχισαν τη σορό βαθιά στο έδαφος.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα