Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγροτικού
συλλόγου Αιγίου.
Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, «από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα αποκλείουμε την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00 και στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις».
Στο μεταξύ, με αφορμή την σημερινή έναρξη των κινητοποιήσεων, ο κ. Μποδιώτης εξέφρασε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ικανοποίησή του για την συμμετοχή των αγροτών, διατυπώνοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «τις επόμενες ημέρες θα συμμετέχουν όλο και περισσότεροι αγρότες».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.