Ζάκυνθος: Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο σπίτι του εξαιτίας της νεροποντής

Ζάκυνθος: Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο σπίτι του εξαιτίας της νεροποντής

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ επιστράτευσαν μια πολυεστερική βάρκα και εν συνεχεία απεγκλώβισαν τη γυναίκα που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο σπίτι της - Ο άνδρας δεν θέλησε να εγκαταλείψει την εστία του, γι' αυτό και η Πυροσβεστική παραμένει σε επιφυλακή

Ζάκυνθος: Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο σπίτι του εξαιτίας της νεροποντής
Πολλά ήταν και είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Ζάκυνθο τα τελευταία 24ωρα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί με αποτέλεσμα δρόμοι και σπίτια να έχουν πλημμυρίσει και οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερους κινδύνους από τα νερά που έχουν μείνει στους δρόμους.

Πριν από λίγη ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου ενημερώθηκε για εγκλωβισμό ζευγαριού στην περιοχή του Καλαμακίου και συγκεκριμένα πίσω από το παλιό ΚΤΕΟ. Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της 6ης ΕΜΑΚ που βρίσκεται στη Ζάκυνθο από χθες.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να επιστρατεύουν μια πολυεστερική βάρκα και εν συνεχεία να απεγκλωβίζουν τη γυναίκα που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο σπίτι της. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο άνδρας δεν θέλησε να εγκαταλείψει την εστία του, γι' αυτό και η Πυροσβεστική παραμένει σε επιφυλακή.

Κλείσιμο






Φωτογραφίες: ermisnews 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης