Αντίστροφη μέτρηση: Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιοι πήραν τις 4 άδειες

Αντίστροφη μέτρηση: Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιοι πήραν τις 4 άδειες

Θα εκδοθεί κυβερνητική ανακοίνωση με τους νικητές και το τελικό τίμημα της κάθε άδειας, ή το σύνολο του τιμήματος για όλες

Αντίστροφη μέτρηση: Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιοι πήραν τις 4 άδειες
Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση των τεσσάρων τηλεοπτικών καναλιών που θα λάβουν την άδεια
 
πανελλαδικής εμβέλειας.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από χθες το πρωί στις 9 
Κλείσιμο
στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

Μόλις ολοκληρωθεί η δημοπρασία, θα εκδοθεί λεπτομερής κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρονται οι νικητές και το τελικό τίμημα κατακύρωσης της κάθε τηλεοπτικής άδειας, ή το σύνολο του τιμήματος για όλες μαζί.


Οι θύρες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παραμένουν ερμητικά κλειστές, κάθε ώρα όμως που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο να μάθουμε πώς θα διαμορφωθεί το νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που μετέδωσε το protothema.gr, όλα μέχρι τώρα έχουν κυλήσει ομαλά και το ύψος των προσφορών κινείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει ποιοι είναι μέχρι τώρα αυτοί που έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια άλλα ούτε και το ύψος του τιμήματος που πρόσφεραν για να την αποκτήσουν.

Η δημοπρασία της πρώτης τηλεοπτικής άδειας ξεκίνησε λίγο μετά τις εννιά χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου οκτώ ώρες αργότερα, χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό για την ταυτότητα του πρώτου νικητή ή για το τελικό ύψος του τιμήματος. Παρά την σωματική κόπωση των εκπροσώπων των υποψηφίων, αλλά και των μελών της ειδικής επιτροπής που εποπτεύει την διαδικασία, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί μακρύ διάλειμμα για την ανάπαυσή τους όπως αρχικώς προβλεπόταν, αλλά να ξεκινήσει αμέσως η δημοπράτηση της δεύτερης άδειας και να ακολουθήσει στην συνέχεια ένα μεγαλύτερο χρονικά διάλειμμα για φαγητό και ύπνο.

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με τη δημοπράτηση της τρίτης άδειας για να ακολουθήσει στη συνέχεια η τέταρτη που θα σημάνει το τέλος της διαδικασίας και την απελευθέρωση των αντιπροσωπειών των οκτώ υποψηφίων εταιρειών με άρση των περιορισμών μετακίνησης και επικοινωνίας που τους είχε τεθεί.

Από τους οκτώ υποψηφίους, οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία) ενώ στους άλλους το βάρος της απόφασης των προσφορών έχουν αναλάβει οι Γενικοί Διευθυντές τους (Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Τηλεοπτικό Πάροχο, Κάρολος Αλκαλάι για το STAR, Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΪ και Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον ALPHA).

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9 υπήρξε κινητικότητα έξω από τη ΓΓΕΕ καθώς θυροκολλήθηκε στην είσοδο φάκελος με ασφαλιστικά μέτρα του STAR κατά Καλογρίτσα. Περίπου μία ώρα αργότερα, έφτασε στη ΓΓΕΕ και δεύτερος δικαστικός επιμελητής που θυροκόλλησε ασφαλιστικά μέτρα και από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης