Κατέρρευσε στη Βουλή η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Κατέρρευσε στη Βουλή η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ασθενοφόρο - Κατά πληροφορίες η βουλευτής Β' Πειραιώς έπαθε επιληπτική κρίση ενώ νωρίτερα -κατά πληροφορίες- είχε έναν έντονο διάλογο

Κατέρρευσε στη Βουλή η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στη Βουλή
Κλείσιμο
. Κατά τη μεταφορά της η βουλευτής φαίνεται να είχε τις αισθήσεις της ενώ ο συνάδελφός της Μάριος Γεωργιάδης
υποστήριξε ότι η μεταφορά γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη μία και μισή το μεσημέρι όταν η κυρία Μεγαλοοικονόμου βγήκε από το γραφείο της Ένωσης Κεντρώων στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής συνοδευόμενη από τον Μάριο Γεωργιάδη.

Ο ίδιος αργότερα είπε ότι την συνόδευε στο ιατρείο της Βουλής καθώς δεν αισθανόταν καλά. Ακριβώς έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών η βουλευτής κατέρρευσε ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε συγχυτικό επεισόδιο.

Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Βουλής ενώ άμεσα  κατέφθασε και ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Επίσης, στο ιατρείο έσπευσε και ο βουλευτής της ΝΔ και ιατρός Βασίλης Κικίλιας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βουλευτής είχε επιληπτική κρίση καθώς νωρίτερα είχε έντονο επαγγελματικό διάλογο.

Το απόγευμα της Τρίτης και αφού η κυρία Μεγαλοοικονόμου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων έγινε γνωστό ότι η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων θα παραμείνει σήμερα για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό και αύριο αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης