Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος Ιωάννης Καστάνης, ο οποίος υπηρετούσε επί σειρά ετών ως διευθυντής του νοσοκομείου Σκύρου έχοντας καταθέσει πλαστό πτυχίο.
Ο Καστάνης παραδόθηκε χθες το βράδυ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις Αρχές των ΗΠΑ στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, ψευδή αναφορά στην Αρχή και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών για τα ανωτέρω αδικήματα και είχε καταχωρηθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων στη βάση δεδομένων της Interpol.
Κλείσιμο
Ο 58χρονος συνελήφθη στις ΗΠΑ για παραβίαση των όρων διαμονής και μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραδόθηκε στην Ελλάδα.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.