Σοκ! Έσβησε 4χρονη που χειρουργήθηκε για «κρεατάκια»

Σοκ! Έσβησε 4χρονη που χειρουργήθηκε για «κρεατάκια»

«Θέλω να μάθω την αλήθεια», λέει ο τραγικός πατέρας - Ειδικό τεχνικό σύμβουλο προσέλαβε η οικογένεια - Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σοκ! Έσβησε 4χρονη που χειρουργήθηκε για «κρεατάκια»
Σοκ σήμερα τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εξέπνευσε ένα 4χρονο κοριτσάκι μετά από μια επέμβαση ρουτίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί εισήχθη σε κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση και να αφαιρεθούν «κρεατάκια». Tα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά και το κοριτσάκι παρουσίασε επιπλοκές.

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν όμως και τις πρώτες πρωινές ώρες το κοριτσάκι εξέπνευσε. 

Κλείσιμο
«Το παιδί μου μπήκε στο Βενιζέλειο για μια απλή εγχείρηση κρεατάκια και σωληνάκια στα αυτιά, δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ούτε γνωρίζαμε αν είχε κάποια αλλεργία. Θέλω να μάθω την αλήθεια».

Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του 4χρονου κοριτσιού ζητά να μάθει την αιτία που το μικρό αγγελούδι έσβησε στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το «flashnews.gr
», δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω περιμένοντας τη νεκροψία - νεκροτομή. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έβαλαν μάλιστα και τεχνικό σύμβουλο την Ελπίδα Σπανουδάκη η οποία θα παραβρεθεί στην νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί το απόγευμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης