Προφυλακιστέοι δύο για το κύκλωμα πορνείας και ναρκωτικών της Μυκόνου
Πρόκειται για τον 34χρονο που πριν μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για την κινηματογραφική ληστεία στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο Ελεύθερος Βενιζέλος και έναν 33χρονο απότακτο λιμενικό
Μετά από δώδεκα ώρες απολογιών, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου ομόφωνα αποφάσισαν να κριθούν προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες στην υπόθεση ναρκωτικών και πορνείας της Μυκόνου.
Πρόκειται για τον 34χρονο που πριν μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για την κινηματογραφική ληστεία στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο Ελεύθερος Βενιζέλος και τον 33χρονο απότακτο λιμενικό ενώ με περιοριστικούς όρους με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθη ελεύθερος ο 32χρονος τρίτος κατηγορούμενος.
«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την ομόφωνη απόφαση των δικαστικών λειτουργών, σύμφωνα με την οποία αφέθηκε ελεύθερος ο εντολέας μας. Είχαμε εγκαίρως επισημάνει ότι τα ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία της δικογραφίας είναι ιδιαιτέρως ασθενή. Η απόφαση που ελήφθη δικαίωσε την εκτίμησή μας αυτή», τονίζουν οι συνήγοροι του 32χρονου Σάκης Κεχαγιόγλου και Γιώργος Δρύλλης.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.