Έχασε τη ζωή του ένας από τους πέντε βαριά τραυματισμένους μετά την πυρκαγιά στα ΕΛΠΕ

Έχασε τη ζωή του ένας από τους πέντε βαριά τραυματισμένους μετά την πυρκαγιά στα ΕΛΠΕ

Είχε υποστεί βαριά εγκαύματα - Συλληπήτηρια από την ηγεσία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

Έχασε τη ζωή του ένας από τους πέντε βαριά τραυματισμένους μετά την πυρκαγιά στα ΕΛΠΕ
Έχασε τη ζωή του μετά από μάχη έντεκα ημερών ένας από τους πέντε σοβαρά τραυματισμένους μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της 8ης Μαΐου στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο.

Ο Μπάμπης Δευτεραίος είχε υποστεί βαριά εγκαύματα μετά από τη φωτιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τα συλληπητήριά του για τον χαμό του άτυχου εργαζόμενου εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ορυκτών Πρώτων Υλών Απόστολος Αλεξόπουλος.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωσή τους δηλώνουν την αποφασιστική βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν την οικογένεια του Μπάμπη Δευτεραίου, πράγμα που θα κάνει, κατά δήλωσή της, και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.
 
Ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Αλεξόπουλος υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά την κατεπείγουσα ανάγκη να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας στα ΕΛΠΕ και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των όποιων υπευθύνων, αναμένοντας γρήγορα σε αυτήν την κατεύθυνση το πόρισμα της σχετικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση. Την ίδια ώρα τονίζουν την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας στα ΕΛΠΕ και εάν κριθεί αναγκαίο τον επανασχεδιασμό τους, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο παρόμοιου τραγικού ατυχήματος στο μέλλον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης