Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Για τον πρώτο κατηγορούμενο, τον ειδικευόμενο γιατρό, πρότεινε  την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας
Ολοκληρώθηκαν περίπου στις 9 το βράδυ, μετά από 11 σχεδόν ώρες, συνεδρίασης, οι αγορεύσεις των δικηγόρων στην υπόθεση Ακουμιανάκη.

Δικαστές και ένορκοι, αποσύρθηκαν για να εκτιμήσουν τα πραγματικά περιστατικά και να αποφανθούν σχετικά με την ενοχή των  κατηγορούμενων. 

Η απόφαση αναμένεται αργά απόψε.

Νωρίτερα, κατά την αγόρευσή του, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης.

Για τον πρώτο κατηγορούμενο, τον ειδικευόμενο γιατρό ο οποίος παρέλαβε και χειρίστηκε το περιστατικό της 16χρονης, ο  εισαγγελέας πρότεινε  την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Κλείσιμο

Για τον δεύτερο ειδικευόμενο γιατρό ο οποίος υποστήριξε ότι δεν ήταν εκείνος που παρέλαβε το περιστατικό, ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του.

Όσον αφορά στον  27χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν το μοιραίο βράδυ μαζί με τη Στέλλα και έναν άλλο κατηγορούμενο -ο οποίος δεν δικαζόταν τώρα γιατί όταν σημειώθηκε το περιστατικό ήταν ανήλικος- ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του για θανατηφόρα έκθεση, αλλά την ενοχή του για βιασμό κατά συναυτουργία.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας στο τέλος έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση τονίζοντας ότι το αδίκημα που τελέστη από τον κατηγορούμενο ειδικευόμενο, έχει τελεστεί και από δυο ακόμη ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείο και ζήτησε ο φάκελος της υπόθεσης να αποσταλεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.


Πηγή: flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης