Στην Αθήνα πέντε από τους τραυματίες της φοβερής έκρηξης στην Αμφιλοχία

Στην Αθήνα πέντε από τους τραυματίες της φοβερής έκρηξης στην Αμφιλοχία

Η κατάστασή τους κρίνεται πολύ σοβαρή - Τρεις θα μεταφερθούν στο «Γεννηματάς», ένας στο «Θριάσιο» και ένας στον «Ευαγγελισμό»

Στην Αθήνα πέντε από τους τραυματίες της φοβερής έκρηξης στην Αμφιλοχία
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διακομιδή πέντε ανθρώπων που φέρουν σοβαρά εγκαύματα από την έκρηξη στο Λουτρό Αμφιλοχίας, προς τα νοσοκομεία της Αττικής, υπό την εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΕΚΕΠΥ, κ. Πάνο Ευσταθίου, συνολικά τα οχήματα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης παρέλαβαν 12 τραυματίες. Όλοι τους αρχικά διακομίστηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία, σε εκείνα της Άρτας και του Αγρινίου.

Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε από τους εφημερεύοντες γιατρούς η κατάσταση κάποιων έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας και περίθαλψης σε ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων οπότε και οργανώθηκε η διακομιδή τους σε νοσοκομεία της Αττικής. Συγκεκριμένα, τρεις τραυματίες αποφασίστηκε να διακομιστούν στο «Γεννηματάς», ένας στο «Θριάσιο» και ένας στον «Ευαγγελισμό».

Δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγρινίου και άλλοι τρεις στο νοσοκομείο Άρτας. Επίσης, ενώ δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης