Υπάρχουν μόνο εστίες φωτιάς - Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στο Κυριάκι Βοιωτίας ενώ σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στη Λαμία
UPD:
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, παρά μόνον εστίες φωτιάς στις ήδη καμένες περιοχές, ενώ η κατάσβεση αργεί καθώς το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο -βρίσκεται σε χαράδρα.
Στο σημείο επιχειρούν 29 οχήματα με 61 πυροσβέστες, 50 άτομα πεζοπόρο, τέσσερα αεροσκάφη τύπου Καναντέρ και ένα ελικόπτερο.
Για την ώρα, πάντως, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ενώ παρουσιάζει σε σχέση με τις πρωινές ώρες της Δευτέρας καλύτερη εικόνα.
Κλείσιμο
Σε ύφεση και οι πυρκαγιές σε Βοιωτία και Λαμία
Την ίδια ώρα, καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στο Κυριάκι Βοιωτίας ενώ στο Ροβολιάρι της Λαμίας, στην περιοχή των Δύο Βουνών, η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση. Στο Βοιωτίας παραμένουν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες και 44 άτομα πεζοπόρο, ενώ στη Λαμία παραμένουν 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.