Υπ' ατμόν οι φαρμακοποιοί ενόψει της συνάντησης Άδωνι-τρόικας
Ο υπουργός Υγείας και οι δανειστές θα συζητήσουν για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα από τα σούπερ μάρκετ και το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων - Με κινητοποιήσεις... μακράς διαρκείας προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί
Παναγιώτα Καρλατήρα
Υπ’ ατμόν βρίσκονται οι φαρμακοποιοί ενόψει της συνάντησης της τρόικας με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη την ερχόμενη Τρίτη για τις αλλαγές σε θεσμικά ζητήματα του κλάδου, που σχετίζονται με τη διάθεση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων από τα σούπερ μάρκετ και το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων.
Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών προειδοποιούν για κινητοποιήσεις... μακράς διαρκείας, από τον Μάρτιο ενδεχομένως και μέχρι τις ευρωεκλογές, στην περίπτωση που υπάρξουν δυσμενείς για τον κλάδο τους εξελίξεις, «με το πρόσχημα της επικράτησης του ανταγωνισμού».
Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι βάσει απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) έχει εξουσιοδοτηθεί το ΔΣ για άμεσες και ξαφνικές κινητοποιήσεις όποτε αυτό θεωρηθεί αναγκαίο.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.