Την Τρίτη θα διενεργηθεί έλεγχος σε κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» από εξειδικευμένο προσωπικό στην υγιεινή
Παναγιώτα Καρλατήρα
Στο πλαίσιο παροχής βοήθειας και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους πληγέντες από το σεισμό στην Κεφαλονιά, το ΚΕΕΛΠΝΟ έστειλε σήμερα κινητή ιατρική μονάδα με ακτινολογικό μηχάνημα, κατάλληλα στελεχωμένη.
Αύριο, Tρίτη, θα μεταβεί στην Κεφαλονιά κλιμάκιο από το ΚΕΕΛΠΝΟ - ΠΕΔΥ Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς υγειονομικούς ελέγχους στο δίκτυο ύδρευσης. Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα διενεργηθεί έλεγχος σε κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» από εξειδικευμένο προσωπικό στην υγιεινή και τις επιδημίες πλοίων (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SHIPSAN).
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών