Κεφαλονιά: Από τα αυτοκίνητά τους «λειτουργούν» τον πύργο ελέγχου του αεροδομίου οι υπάλληλοι!
Σοβαρές οι ζημιές στο κτήριο - Σήμερα επρόκειτο να αρχίσουν εργασίες αποκατάστασης
Ο σεισμός της 26ης Ιανουαρίου άφησε πίσω του σοβαρές ζημιές στο κτήριο του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου του νησιού, που βίσκεται 8 χιλιόμετρα ανατολικά του Αργοστολίου.
Ο σημερινός, ισχυρός σεισμός επιδείνωσε την κατάσταση, την ώρα μάλιστα που επρόκειτο να αρχίσουν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress.gr οι υπάλληλοι όλες αυτές τις ημέρες εκτελούν τα καθήκοντά τους από τα αυτοκίνητά τους, ενώ μπαίνουν στο κτήριο μόνο για τις απαραίτητες απευθείας επαφές τους με τα μηχανήματα!
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.