Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας η γυναίκα της ζωής του Παύλου Φύσσα επισήμανε κάποια θέματα που ταλανίζουν τους οικείους του 34χρονου μουσικού

Κίνδυνος για σύρραξη στην Αρκτική
Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια η σύντροφος του Παύλου Φύσσα
Το ερώτημα αν υπάρχουν παραλείψεις των αρχών πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το Γιώργο Ρουπακιά έθεσαν οι δημοσιογράφοι στο δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα.

Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, ο κ. Ανδρέας Τζέλης αρκέστηκε να πει: «Νομίζω ότι επεσημάνθησαν ορισμένα πράγματα τα οποία τα οποία ταλανίζουν εμάς και θα απασχολήσουν τις διωκτικές αρχές», αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κλείσιμο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του Παύλου Φύσσα αλλά και η σύντροφός του, «η ουσιαστική γυναίκα της ζωής του», όπως είπε ο κ. Τζέλης στους δημοσιογράφους αναφέρθηκαν στην στάση της ομάδας Δίας που επενέβη μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και στον χρόνο άφιξης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα στην κατάθεσή της άφησε αιχμές για τη στάση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς φέρεται να είπε ότι οι αστυνομικοί ήταν παρόντες στο περιστατικό και δεν έκαναν τίποτα προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να έχουν αποτρέψει τη δολοφονία. 

Στις τέσσσερις ώρες που βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά η σύντροφος του Παύλου περιέγραψε τις συνθήκες της δολοφονίας.

Όπως είπε, η ίδια είχε αντιληφθεί να τους ακολουθούν κάποιοι όταν έφυγαν από την καφέτερια με τον Παύλο και υποστήριξε ότι είναι σε θέση αν της ζητηθεί να αναγνωρίζει τα άτομα από το σημείο της επίθεσης, ενώ αναγνώρισε ως τον δράστη της δολοφονίας του Π.Φύσσα, τον Γ. Ρουπακιά.

Πρόσθεσε, δε, ότι μέχρι και το βράδυ της δολοφονίας δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της να έχει δεχθεί ο Παύλος απειλές.



Η κατάθεσή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 34χρονου μουσικού καθυστέρησε λόγω της επιβαρυμένης ψυχολογικής της κατάστασης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης