Από ένταση σημαδεύτηκε η χθεσινοβραδινή πορεία διαμαρτυρίας από αντεξουσιαστές και αναρχικούς στο Περιστέρι για τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη.
Ενώ η πορεία ήταν σε εξέλιξη οι διαδηλωτές συνάντησαν ένα τρόλλεϊ της γραμμής 12 «Ζάππειο-Περιστέρι» στο οποίο επέβαινε ο νεαρός που έχασε τη ζωή του όταν «βούτηξε» στο κενό αφού ελεγκτής θέλησε να του επιβάλει πρόστιμο επειδή δεν είχε εισιτήριο.
Οι διαδηλωτές κατέβασαν τους επιβάτες και για κάποια λεπτά είχαν έντονη λεκτική διαμάχη με τον οδηγό χωρίς, όμως, να σημειωθούν επεισόδια. Το περιστατικό επιβεβαίωσε το πρωί της Πέμπτης και ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ, Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος έκανε λόγο για επιθέσεις σε οδηγούς τρόλεϊ στη γραμμή το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πορείας σημειώθηκαν φθορές σε εκδοτήρια εισιτηρίων και ΑΤΜ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.