Παρακέντηση στο «Άγιος Σάββας» έκανε η Βίκυ Σταμάτη

Παρακέντηση στο «Άγιος Σάββας» έκανε η Βίκυ Σταμάτη

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις της βιοψίας δεν εμπνέουν ανησυχία στους ειδικούς

Παρακέντηση στο «Άγιος Σάββας» έκανε η Βίκυ Σταμάτη
Ενας ακόμη γύρος ιατρικών εξετάσεων φαίνεται πως ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για την κυρία Βίκυ Σταμάτη, κι ενώ η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε παρακέντηση μαστού προκειμένου να αποσαφηνιστούν κάποιες θολές ενδείξεις σε ό,τι αφορά στην κατάσταση του συγκεκριμένου σημείου του σώματός της. Το ραντεβού είχε κλειστεί από την περασμένη εβδομάδα μετά την παραλαβή από τον γιατρό των φυλακών Κορυδαλλού των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία είχε υποβληθεί η κρατούμενη μετά το Πάσχα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Κλείσιμο
Πάντως, όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις της βιοψίας που έγινε στο οικολογικό νοσοκομείο της Αθήνας δεν εμπνέουν ανησυχία στους ειδικούς, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα της εξέτασης. Οι ειδικοί του Άγιου Σάββα συνέστησαν στην κυρία Σταμάτη παρακολούθηση και επαναληπτικό έλεγχο αναφορικά με το μαστολογικό πρόβλημα το οποίο κατά πληροφορίες συνδέεται και με την αυξητική επέμβαση που είχε κάνει πριν από μια περίπου πενταετία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης