Και Ελληνικά διαστημόπλοια;

Και Ελληνικά διαστημόπλοια;

Το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που χρηματοδοτεί με 456 εκατ. ευρώ περισσότερα από 500 επαγγέλματα και αυτό του κατασκευαστή διαστημοπλοίων

Και Ελληνικά διαστημόπλοια;
Διαστημόπλοιο με 300.000 ευρώ κατασκευάζεται; Στην Ελλάδα μάλλον φτάνουν και περισσεύουν αν πιστέψει κανείς το υπουργείο Ανάπτυξης που χρηματοδοτεί με αυτό το ποσόν μικρομεσαίες επιχειρήσεις για «κατασκευή διαστημοπλοίων, αεροσκαφών και συναφών μηχανημάτων».

Προφανώς οι εγκέφαλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που συνέταξαν τον κατάλογο των επιχειρήσεων που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ γνωρίζουν πως κάπου στην Ελλάδα είναι έτοιμη να λειτουργήσει μια νέα… NASA.

Με το σκεπτικό αυτό συμπεριέλαβαν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που χρηματοδοτεί με 456 εκατ. ευρώ περισσότερα από 500 επαγγέλματα και αυτό του κατασκευαστή διαστημοπλοίων.

Στην προκήρυξη του υπουργείου Ανάπτυξης προβλέπεται ακόμη ένας «ειδικός» κλάδος όπως αυτός της «κοπής νομισμάτων» που έχει ενταχθεί στη μακροσκελέστατη λίστα που έχουν ετοιμάσει οι υπηρεσίες του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης