Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα Νέα Πέραμος – Άνω Λιόσια, έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο

Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα Νέα Πέραμος – Άνω Λιόσια, έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο

Το τμήμα Λουτρόπυργος – Άνω Λιόσια δεν τροφοδοτείτο με ηλεκτρικό ρεύμα για τον ίδιο λόγο

Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα Νέα Πέραμος – Άνω Λιόσια, έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο
Διεκόπη από τις 21:40 της Τετάρτης (2/9) η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Νέα Πέραμος - 'Ανω Λιόσια και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Λουτρόπυργος - Άνω Λιόσια, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κοντά στη γραμμή, στην περιοχή του Ασπροπύργου, και πλέον έχει σβήσει.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 2302 (Πειραιάς - Κιάτο) παραμένει στον Σταθμό Άνω Λιοσίων, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 2303 (Κιάτο - Πειραιάς) παραμένει στον Σταθμό Νέας Περάμου.

Λόγω της φωτιάς, επηρεάζονται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών με καθυστερήσεις και τροποποιήσεις στη διεξαγωγή τους,

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 21:15, σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Λάκκα Κάτσαρη κοντά στις γραμμές του προαστιακού σιδηρόδρομου. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έσβησαν τη φωτιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης