Συνελήφθη 43χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 7.889 λαθραία τσιγάρα
Εντοπίστηκε στις αφίξεις του αεροδρομίου μετά την άφιξή του με πτήση από το Κάιρο - Εντοπίστηκε στις αφίξεις του αεροδρομίου μετά την άφιξή του με πτήση από το Κάιρο
Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (23/8) αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς στις αποσκευές του εντοπίστηκαν 7.889 λαθραία τσιγάρα χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ο 43χρονος έφτασε στην Αθήνα με πτήση από το Κάιρο και εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στις αποσκευές του βρέθηκαν συνολικά 7.889 καπνικά προϊόντα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.