Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως είπε, είναι «πράξεις τρομοκρατίας» και «στρέφονται κατά της ανθρώπινης ζωής και κατά της ελευθερίας κάθε πολίτη να υπερασπίζεται δημόσια τις ιδέες του χωρίς φόβο» ενώ συμπλήρωσε πως οι δράστες θα λογοδοτήσουν.
Η ανάρτηση του Τάσου Χατζηβασιλείου
Οι εμπρηστικές επιθέσεις στις κατοικίες του Σ. Αναστασιάδη, του Ζ. Ιωακείμοβιτς και της Α. Νέστορα, στελεχών της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Θεσσαλονίκη, είναι πράξεις τρομοκρατίας.
Στρέφονται κατά της ανθρώπινης ζωής και κατά της ελευθερίας κάθε πολίτη να υπερασπίζεται δημόσια τις ιδέες του χωρίς φόβο. Οι δράστες θα λογοδοτήσουν.
Η σκέψη μας βρίσκεται πρώτα στους τραυματίες και στις οικογένειές τους. Εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη