Η κακοκαιρία πλήττει και σήμερα πολλές περιοχές στη χώρα, με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονα και στην Κέρκυρα, όπου οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, καθώς καταγραφηκαν ριπές 110 χλμ/ώρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, iδιαίτερα ισχυροί άνεμοι έπληξαν σήμερα την Κέρκυρα, με την ΕΜΥ να καταγράφει μέγιστη ριπή 110 χλμ/ώρα στο ναυτικό φυλάκιο των Αυλιωτών (ΒΔ Κέρκυρα, υψ. 17 μ.) στις 18:20, τιμή που αντιστοιχεί σε 11 μποφόρ.
Παράλληλα, οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί τύπου Davis σε Κέρκυρα και Παξούς κατέγραψαν έως τις 21:00 τις εξής μέγιστες ριπές:
Καταγραφές σταθμών (έως 21:00)
-Σινιές Πόρτα (363 μ.): 72 km/h – 9 Bft
-Μαρίνα Γουβιών (5 μ.): 66.0 km/h – 8 Bft
-Ιερομονάχου Παξών (80 μ.): 64.4 km/h – 8 Bft
-Αχαράβη – Παραλιακή (25 μ.): 62.8 km/h – 8 Bft
-Βαλανειό (175 μ.): 61.2 km/h – 7 Bft
Οι πολύ ισχυρές ριπές, τοπικά που άγγιξαν τα 9–11 μποφόρ, προκάλεσαν προβλήματα σε αρκετές περιοχές, καθώς έχουν αναφερθεί πτώσεις δέντρων στα Γουβιά, στην Αγία Αικατερίνη και στην περιοχή Αγίου Νικολάου προς Σκριπερό.
Μάλιστα, ένα δέντρο έπεσε έξω από Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας. Το δέντρο έπεσε στο πεζοδρόμιο και ευτυχώς δεν περνούσε κανείς εκείνη την ώρα από εκεί.
Οι υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν νέα περιστατικά.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς