Κλειστή η οδός Αρκαδίας στη Μεσογείων λόγω κινδύνου πτώσης υαλοπίνακα από κτίριο, στο σημείο η Πυροσβεστική
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα
Κλειστός είναι ο δρόμος στην οδό Αρκαδίας επί της Λεωφόρου Μεσογείων καθώς υαλοπίνακας κρέμεται από κτίριο και υπάρχει κίνδυνος να πέσει σε πεζούς και αυτοκίνητα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει Πυροσβεστική και αστυνομία που έχουν αποκλείσει τον δρόμο.
Δείτε φωτογραφίες
Πτώσεις δέντρων λόγω θυελλωδών ανέμων στην Αττική
Θυμίζουμε πως από νωρίς το πρωί της Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχει δεχθεί δεκάδες οι κλήσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που σαρώνουν την Αττική, προκαλώντας πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές.
Ενδεικτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Καισαριανή, στη συμβολή των οδών Βρυούλων και Κένεντι, όπου μεγάλο δέντρο κατέρρευσε και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για την απομάκρυνσή του.
Ανάλογα συμβάντα έχουν αναφερθεί και σε άλλες περιοχές, όπως η Νέα Σμύρνη, η Ηλιούπολη, η Νέα Φιλαδέλφεια και το Περιστέρι, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.