Συναγερμός σήμανε στο Παγκράτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου έξω από τράπεζα στην οδό Ευτυχίδου, με τις αστυνομικές Αρχές να αποκλείουν άμεσα το σημείο για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ύποπτο αντικείμενο είναι σακούλα που βρέθηκε τοποθετημένη μπροστά από ΑΤΜ τράπεζας. Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αποκλεισμό της περιοχής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για επικίνδυνο αντικείμενο, αλλά για μια σακούλα σκουπιδιών.
Για την αξιολόγηση του αντικειμένου είχε κληθεί κλιμάκιο των ΤΕΕΜ, το οποίο έσπευσε στο σημείο ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι επικίνδυνο ή για εγκαταλελειμμένο αντικείμενο χωρίς απειλή.
Εκτροπή της κυκλοφορίας
Την ίδια ώρα, η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Ευτυχίδου, από το ύψος της Αστυδάμαντος έως το ύψος της οδού Σπύρου Μερκούρη, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση και να διασφαλιστεί η ασφάλεια πεζών και οδηγών. Ο δρόμος έκλεισε για περίπου μια ώρα.
Οι έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται νεότερες πληροφορίες από τις Αρχές.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.