Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός, είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι
Τον 79χρονο βρήκε νεκρή η σύντροφός του στο σπίτι τους σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου
Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο της Κρήτης ο θάνατος ενός 79χρονου επιχειρηματία της περιοχής που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 79χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 79χρονος, ο οποίος είχε και ενεργό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση, είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.
Τον 79χρονο εντόπισε η σύντροφος του η οποία βρισκόταν στο σπίτι και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις Αρχές.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.