Η 20χρονη Λήδα Μανθοπούλου από την Λάρισα, κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών μίλησε στην ΕΡΤ για την σκλήρυνση κατά πλάκας και το πώς αισθάνθηκε όταν οι γιατροί της το ανακοίνωσαν.
Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μέτρων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 που έγιναν στο Παρίσι.
Μιλώντας για τη διάγνωσή της είπε πως την ημέρα που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας αρχικά δεν γνώριζε κάτι για την ασθένεια αλλά σοκαρίστηκε. Την ίδια μέρα όμως πήγε κανονικά στην προπόνησή της ενώ την επόμενη μπήκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Είπε ακόμα πως στην αρχή προσπαθούσε να στηρίξει εκείνη την οικογένειά της όταν ενημερώθηκε για την ασθένειά της. Όσον αφορά στον πατέρα της που δεν πρόλαβε να την καμαρώσει στους Παραολυμπιακούς του αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.