Στην αποκάλυψη ότι οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί ζητούν αύξηση κομίστρου από το υπουργείο Μεταφορών προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε «οι ταξιτζήδες ζητάνε και αύξηση κομίστρου, να το κάνουμε; Δεν μπορούν να ταλαιπωρούν τους Αθηναίους χωρίς να λένε την αλήθεια ότι έρχονται πίσω από κλειστές πόρτες και ζητάνε αύξηση κομίστρου».
Όσον αφορά τους αγρότες, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι «υπάρχουν αγρότες έντιμοι που παράγουν και πρέπει να ανταμείβονται γι' αυτή. Αυτή είναι η βασική γραμμή της κυβέρνησης».
«Το χρονοδιάγραμμα λέει Μάρτιο του 2026 θα έρθει ο πρώτος συρμός, θα κάνουμε δοκιμές ασφαλείας και εφόσον όλα πάνε καλά, κάθε μήνα θα έρχεται νέος συρμός» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.