Στην αποκάλυψη ότι οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί ζητούν αύξηση κομίστρου από το υπουργείο Μεταφορών προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε «οι ταξιτζήδες ζητάνε και αύξηση κομίστρου, να το κάνουμε; Δεν μπορούν να ταλαιπωρούν τους Αθηναίους χωρίς να λένε την αλήθεια ότι έρχονται πίσω από κλειστές πόρτες και ζητάνε αύξηση κομίστρου».
Όσον αφορά τους αγρότες, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι «υπάρχουν αγρότες έντιμοι που παράγουν και πρέπει να ανταμείβονται γι' αυτή. Αυτή είναι η βασική γραμμή της κυβέρνησης».
«Το χρονοδιάγραμμα λέει Μάρτιο του 2026 θα έρθει ο πρώτος συρμός, θα κάνουμε δοκιμές ασφαλείας και εφόσον όλα πάνε καλά, κάθε μήνα θα έρχεται νέος συρμός» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας