Επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 9 πυροσβεστικά
UPD:
Υπό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/07) στην περιοχή Άσπρος του δήμου Παιονίας στο Κιλκίς. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση (ξερά χόρτα) στο 520ο χλμ και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό, περίπου στις 17:30 και κινητοποίησε άμεσα επίγειες δυνάμεις. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 9 πυροσβεστικά.
Υποστήριξη στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου του δήμου Παιονίας ενώ στο σημείο μετέβη το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Αν και η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικιστικό κομμάτι, δεν απειλήθηκαν κατοικίες.
Η Τροχαία προχώρησε σε ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην ΠΑΘΕ και στα δύο ρεύματα. Ήδη έχει ανοίξει το ρεύμα προς Ευζώνους και σύντομα πρόκειται να ανοίξει και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.