Στα «πράσα» έπιασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος να σερβίρει αλκοολούχα ποτά σε δύο ανήλικους μαθητές, ηλικίας 16 και 17 ετών.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα, όπου εντόπισαν τους ανήλικους να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά.
Η Δημοτική Αστυνομία επέβαλε διοικητικά πρόστιμα, ύψους 3.000 ευρώ, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Οι αρχές τονίζουν πως η προστασία των ανηλίκων από την κατανάλωση αλκοόλ παραμένει υψηλή προτεραιότητα και πως θα συνεχιστούν οι έλεγχοι.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη