Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι μαθητής Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από χρήση ναρκωτικών μέσα στο σχολείο του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε Γυμνάσιο στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, όταν ο μαθητής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση, εμφανίζοντας σπασμούς στον χώρο του σχολείου.
Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και ασθενοφόρο μετέφερε τον μαθητή, συνοδεία εκπαιδευτικού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για πλήρη ιατρικό έλεγχο.
Για το περιστατικό επελήφθη η Αστυνομία, η οποία συνέλεξε καταθέσεις στο πλαίσιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής, μετά από χρήση ναρκωτικής ουσίας (κάνναβη) μέσα στο σχολείο, παρουσίασε συμπτώματα όπως σπασμούς.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).