Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 52χρονο που δολοφονήθηκε από τον 23χρονο άνδρα κατά τη διάρκεια ενός γλεντιού στο Έλος του Κισσάμου Χανίων.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στα Πλοκαμιανά Κισσάμου. Το μικρό χωριό του Έλους παραμένει συγκλονισμένο, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας, επικρατεί φόβος για πιθανή βεντέτα, με τους κατοίκους να ζητούν ενότητα και ψυχραιμία.
Ο 52χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε:
Σήμερα ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών και αφού του ασκηθούν ποινικές διώξεις αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.
Ο ίδιος, μετά την παράδοσή του στις αρχές της Δευτέρα, δηλώνει μετανιωμένος και συγκλονισμένος και φέρεται να υποστηρίζει ότι έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε το θύμα όταν έκανε κίνηση «σα να πήγαινε να βγάλει κάτι».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»