Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου 2025 στα Καμίνια από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καμινίων - Νέου Φαλήρου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, κατηγορούμενος για ληστείες κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο κατηγορούμενος είχε εισέλθει σε κατάστημα στην περιοχή και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε χρηματικό ποσό από υπάλληλο, προτού διαφύγει. Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Πειραιά, ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και ρουχισμός που χρησιμοποιήθηκε στις ληστείες, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι μαζί με συνεργό του είχε διαπράξει ακόμη τέσσερις ληστείες τον τελευταίο μήνα σε Καμίνια, Κορυδαλλό και Νίκαια.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας