Με ένα δελτίο μόλις 3 ευρώ έγινε πλουσιότερος από το βράδυ της Τρίτης ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ.
Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, το χρυσό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στο Μενίδι με τον υπερτυχερό να μην κάνει τυχαία επιλογή αριθμών.
Στην κλήρωση της Τρίτης βρέθηκαν και πέντε τυχερά δελτία στην 2η κατηγορία (5) τα οποία κερδίζουν έκαστο το ποσό των €100.000.
Από τα τυχερά δελτία της 2ης κατηγορίας, τα τρία συμπληρώθηκαν σε καταστήματα του ΟΠΑΠ σε Ηράκλειο Κρήτης, Κόρινθο και Χαϊδάρι και τα δύο μέσω διαδικτύου.
H λίστα των νικητών του Τζόκερ στην κλήρωση της 2ας Σεπτεμβρίου
Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ την Τρίτη ήταν: 4, 7, 13, 21, 29 και τζόκερ ο αριθμός 15.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης (04/09) είναι €1.000.000.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.